0-24  ›  +36 30 929 7006

BIZTIBUK

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

ÁLLÁSLEHETŐSÉG SZERVIZES MUNKAKÖRBEN!

Munkatársat keresünk a lakossági zárszervizes és a karbantartó részlegünkbe is! (bővebb információért kattints!)
ÁLLÁSLEHETŐSÉG SZERVIZES MUNKAKÖRBEN!

Amennyiben az alapvető kéziszerszámok használatával nincs gondod, úgy szívesen vesszük jelentkezésed csapatunkba!

 

Szerviz részlegünk alapvetően kétféle tevékenységet lát el:

 

  1. I. Lakossági zárszerviz szolgáltatások
  2. II. Szervezeti nyílászáró-szerelési szolgáltatások

 

I. A lakossági szolgáltatások keretében lehet elsődlegesen elsajátítani az alapvető szakmai fortélyokat, és a legsűrűbben előforduló zárakkal kapcsolatos "lexikális tudást". Ezek a tevékenységek kisebb munkákat jelentenek, így hosszútávon azoknak ajánljuk, akik szeretik a változatos és pörgős munkanapokat és az ügyfeleinkkel való kommunikációt. Jogosítvány megléte feltétel, de a szakma ismerete nem, hiszen azt többé-kevésbé nálunk sajátítanád el.
  • műszaki ajtónyitás
  • zárcsere
  • zárszerelés

 

II. A szervezeti körökben végzett munkáink specializált feladatokat takarnak, amely tevékenységek az előbbire épülnek. Ennek keretében elsősorban nyílászáró szerelvényezési feladatokat, karbantartási feladatokat és zárrendszer telepítéseket látunk el. Ezen tevékenységeink jellemzően több órás/több napos munkákat takarnak. Átfogó, alapos nyílászárókkal kapcsolatos ismeretekre van szükség, így ez a munkakör azonkak való, akik már rendelkeznek valamilyen szakmai előképzettséggel.
  • hidraulikus ajtócsukók szakszerű telepítése
  • pánikzárak szerelése
  • nyílászárók szakszerű újrapántolása
  • tűzgátló nyílászárók engedélyhez kötött karbantartása, javítása, beépítése
  • alumínium és műanyag ablakok javítása, beállítása
  • nyílászárókkal kapcsolatos lakatos és épületasztalos munkák

 

Ideális esetben lehetőséget tudunk biztosítani fő-munkaidős, rész-munkaidős, vagy akár alvállalkozói munkaviszony kialakítására is, de praktikusan fő munkaidőre keresünk kollégát. Fő munkaidőben alapvetően heti öt napot, napi 8-9 óra munkaidőt dolgozunk, de ez igény szerint tömbösíthető is.
 
Szerszámokat, szervizkocsit, munkaruhát biztosítunk. Zuglói telephelyünkön az irodai, bolti és műhelyháttér mellett konyha, pihenőszoba, zuhanyzós mosdó is rendelkezésre áll.
 
A már önállóan termelni képes, betanult szerelőknek kiemelkedő bérezési lehetőséget, ill. teljes munkaidőben bejelentett állást kínálunk.
 
Vállalkozásunk alapítása 1991-re tehető. Kis családias keretek között működünk 13-15 fővel. A munkamorál minősége, ill. a megfelelő munkatársi kapcsolatok fenntartása nálunk elsődleges szempontok. Tisztességes munkát, szakmai fejlődőképességet és kölcsönös tisztelelet feltételezve hosszútávú munkaviszonyt és kimagasló jövedelmet kínálunk.

 

Ha érdekel a munka, Kámán Leventének írj:

kaman.levente@letis.hu